Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /nfsmnt/hosting1_2/9/1/911a366f-0073-4b4e-a06a-42d31ce1b542/foliafeldolgozas.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics.php on line 288
Bobinázó- és Áttekercselőgépek | DCM Fóliafeldolgozó Rendszerek

Warning: Parameter 1 to ep_exclude_pages() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting1_2/9/1/911a366f-0073-4b4e-a06a-42d31ce1b542/foliafeldolgozas.hu/web/wp-includes/plugin.php on line 170

DCM Bobinázó-, Szélező- és Áttekercselőgépek

 

Az utolsó állomás, mielőtt a vevőinek kiszállítaná az árut, a megnyomtatott és laminált tekercsek vágása és áttekercselése. A feldolgozásnak hatékonynak, és minőségileg tökéletesnek kell lennie.

 

 Az összes gép könnyen kezelhető és első osztályú alkatrészekből áll, a legmagasabb minőségű vágás és áttekercselés eléréséhez.

 

A DCM USIMECA a teljes piaci igényt lefedi széles választékával:

 

   

keskenypályához és kis átmérőkhöz

 
   

SERVAL

 

A Serval egy keskenypályás kéttengelyes vágó bobinázó gép, mely tekercses címkenyomdáknak lett tervezve, legyenek azok flexo, vagy ofszet gépek.

SUPER LYNX

 

A Super Lynx egy kéttengelyes vágó bobinázó gép. A letekercselő egység és mindkét feltekercselő tengely az elülső oldalon helyezkedik el.

   

nagy teljesítmény és sokoldalúság

 
   

PANTHERE 

 

A Panthere világszerte jól ismert név a flexibilis csomagolóanyag gyártók körében. A gép nagyon kedvelt a 800 mm feltekercselési átmérőjének, a könnyű beállíthatóságának és minőségi termelésének köszönhetően.

JUMBO

 

A Jumbo egy kéttengelyes vágó bobinázó gép nagy kapacitású le- és feltekercseléssel

   

tornyos kialakítás a termelékenységért 

 
   

LEOPARD

 

A Leopard LMA egy automata egytornyos áttekercselő gép egyedi kialakítással

TIGRE

 

A Tigre DAB egy automata duplatornyos áttekercselő gép. Ez a vágó bobinázó gép a ma és a holnap feldolgozóinak nyújt kiemelkedő termelékenységet.